Mit főzzek ma magamnak? Vegán menüt a tányérra! rántott hagymakarika, rizsgombóc, chia puding

Normál esetben nálam a hétfő lenne a lazítás napja a konyhában. Ilyenkor a hétvégéről bőven marad annyi maradék, hogy mindegyikünknek jut belőle ebédre, de akár vacsorára is. A tegnapi vendégség miatt viszont ma üres volt a hűtő, így frissen készült az ebéd.

Ha pedig már nekiálltam főzni jöhetett a maradékok felhasználása: a maradék főtt rizs és főtt zöldség tökéletes alapja volt rizsgombócomnak. Ha pedig már bekapcsoltam a sütőt az ebéd miatt, rögtön került bele egy apró vekni kenyér is a vacsorához. Az én zöldségeim mellett pedig békében megsült a családnak a csirke is.

Ezek alapján pedig a következő menü született mára:

Reggeli
kivis zabkása
Ebéd
rántott hagymakarika Koch vegán majonézzel, köretként vegán mozarellával töltött rizsgombóc, morzsolt kukorica
Uzsonna
snickers ízesítésű csokis chia puding
Vacsora
friss házi kenyér, házi vegán vajjal, savanyú uborkával
Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s