Kezdek belejönni a főzésbe, már lassan-lassan jöhetnek az időigényesebb receptek is.
Bár a vegán rántott halról azért nem feltétlenül az jut eszembe, hogy hosszú idő elkészíteni. Inkább csak érdemes időben elkezdeni, hogy legyen ideje összeérni. Egy fél óra-óra alatt a tofu beszívja a sót, a Nóri lap tökéletesen átveszi a tofu nedvességét. Panírként használhatunk darált kiflit vagy darált kukoricapelyhet is a gluténmentes verzióhoz.
Ha többet is kisütünk, a maradék ideális lehet a vacsorához egy halas szendvicshez. Jégsalátával, egy szelet paradicsommal és a délben készített vegán tartár mártással megkenve.
És most következzen is a mai menüm:
Reggeli: az ezer arcú zabkása: ma csokis chia pudinggal, mogyoróvajjal, mandarinnal

Ebéd: vegán rántott hal tofuból nori lapba tekerve, steak burgonyával tálalva, hozzá vegán tartármártás

Uzsonna: gyümölcssaláta második adagja
Vacsora: vegán halas szendvics
[…] Szerda […]
KedvelésKedvelés