Mit főzzek ma magamnak? Vegán menüt a tányérra! 2019.02.06.

Kezdek belejönni a főzésbe, már lassan-lassan jöhetnek az időigényesebb receptek is.

Bár a vegán rántott halról azért nem feltétlenül az jut eszembe, hogy hosszú idő elkészíteni. Inkább csak érdemes időben elkezdeni, hogy legyen ideje összeérni. Egy fél óra-óra alatt a tofu beszívja a sót, a Nóri lap tökéletesen átveszi a tofu nedvességét. Panírként használhatunk darált kiflit vagy darált kukoricapelyhet is a gluténmentes verzióhoz.

Ha többet is kisütünk, a maradék ideális lehet a vacsorához egy halas szendvicshez. Jégsalátával, egy szelet paradicsommal és a délben készített vegán tartár mártással megkenve.

És most következzen is a mai menüm:

Reggeli: az ezer arcú zabkása: ma csokis chia pudinggal, mogyoróvajjal, mandarinnal

Ebéd: vegán rántott hal tofuból nori lapba tekerve, steak burgonyával tálalva, hozzá vegán tartármártás 

Uzsonna: gyümölcssaláta második adagja

Vacsora: vegán halas szendvics 

Hírdetés

Egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s