Ma több étkezésnél is megjelent nálam a köles, de mondhatom cseppet sem unalmas. Annyira sokszínű, annyira eltérő ízvilágú ételeket lehet készíteni belőle, hogy meg sem fordul a fejemben, hogy most már azért ennék valami mást is. Mikor a sajttortát készítem mindig hagyok ki egy kevés “tésztát” és ez képezi aztán a köleskásám alapját. Ma is így volt ez, hozzá pedig a héten vásárolt fagyasztott erdei gyümölcsöket választottam feltétnek. A gombapörkölt amit ma ebédre választottam nagy kedvencem, a tejem segítségével pedig ugyanolyan krémes szaftot tudok készíteni, mintha tejföllel habarnám be. A titkos összetevőm pedig az inaktív sörélesztő,ami olyan intenzívvé teszi az ízeket, hogy kár kihagyni a receptből… És most következzen mit is ettem még ma:
Reggeli: köleskása fagyasztott erdei gyümölccsel
Ebéd: gombapörkölt rizzsel

Uzsonna: vegán sajtkrém torta kölesből
Vacsora: növényi kefir vizes kiflivel, almával